Klä om båtstol

Båtstolar, dynor, gardiner och kapell till båten

Behöver du klä om båtdynorna eller helt nya, måttbeställda båtdynor är detta något jag erbjuder. Jag renoverar även båtstolar och klär om med passande material som klarar den marina miljön. Förutom dynor kan du även få gardiner och fönsterskydd samt kuddar som passar er båtinredning.

LAGA BÅTKAPELL ELLER KLÄ OM BÅTSTOLAR?


Har båtkapellet gått sönder? Ingen fara. Jag lagar ditt båtkapell så att du kan njuta av din båttur. Båtkapell slits då det fälls upp och ned, främst belastas dragkedjor och fastspänningsanordningar men även sömmar släpper vid mycket slitage. Lämna in båtkapellet hos mig för professionell lagning med ett resultat som håller länge. Den marina miljön sliter också på inredningen, så som båtstolar. Salt, sol och fukt är en bidragande orsak. Vill du få en härlig båtkänsla med fräscha båtstolar så kan du lämna in dessa för renovering. Jag kan även klä om båtdynorna i matchande klädsel - som klarar den marina miljön, oavsett sötvatten eller saltvatten. Behöver ditt kapell utrustas med nytt material som inte finns i verkstaden kan jag beställa hem detta till fördelaktiga priser för dig.

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU TYG OCH MATERIEL TILL EGET PROJEKT? HÖR AV DIG FÖR ATT BESTÄLLA!