Klä om soffa, fåtölj eller stol

Den allra vanligaste anledningen till att gamla möbler slängs idag är att de inte passar in i de moderna hemmen. När man slänger en gammal möbel går man också miste om en kvalitet som inte längre finns i dagens moderna och massproducerade möbler. En trend som växer allt mer är att nu istället att klä om sin möbel i ett tyg man valt ut som passar in i sitt hem. Med små detaljer blir din möbel unik och du kan glädjas av den i många år framöver.

klä om fåtöljer

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ GAMLA OCH NYA MÖBLER?


Som möbeltapetserare jobbar jag med allt från antika möbler till moderna polyetermöbler. Beroende på hur din möbel ser ut använder jag mig av olika arbetstekniker från olika tidsepoker. Jag arbetar med diverse olika material och utgår alltid om möjligt från det material som möbeln är uppbyggd av ursprungligen. Jag tar även emot dina nyare möbler som du kanske har tröttnat på, som har blivit slitna eller som du vill lägga till en personlig detalj på. Form och design är något jag kan hjälpa dig med och även hur du skall inreda rummet för att din möbel skall träda fram och skapa balans. Det är en stor skillnad mellan en ny eller gammal fåtölj eller soffa. En äldre fåtölj är i regel bättre byggd med en kraftigare stomme som gör att den faktiskt håller längre än en nyare fåtölj som du hittar i varuhusen idag.

PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG


Mina kunder är både privatpersoner och företag som vill sätta sin personliga prägel på sitt hem eller arbetsplats. För att spara pengar och tänka på miljön är lagning av möbler något som allt vanligare. Möbelrenovering och tapetsering är ett gammalt hantverk och något man skall lämna till en professionell möbeltapetserare för att resultatet skall ha en kvalité som håller i många år framöver.

VAD KOSTAR DET ATT KLÄ OM EN FÅTÖLJ?

Att klä om en fåtölj är inte alltid så lätt som det kan tros, speciellt inte en gammal fåtölj. Jag har många års erfarenhet att klä om gamla fåtöljer, stolar och soffor men även nyare möbler. Jag använder mig av material som är anpassade efter din möbels historia och ditt önskemål. Är du nyfiken på vad det kostar, är du välkommen att skicka en offertförfrågan.

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU HJÄLP MED OMKLÄDNING & LAGNING AV MÖBLER I EN OFFENTLIG MILJÖ?