Möbeltapetsering - att klä om möbler i nytt tyg

Har du hittat ett loppisfynd eller arvegods som du vill bevara? Ibland kan man känna att en möbel inte passar in i sitt hem då den har fel färg på tyg eller detaljer. Äldre möbler har ofta en stomme av högre kvalitet än de nya möblerna som du köper i varuhusen idag. Att klä om en möbel ger ett ordentligt lyft och med ett tyg som passar in i ditt hem har du garanterat fått en ny favoritmöbel!

Tapetsering av möbler

När du lämnar in din möbel i tapetserarverkstaden så går vi igenom möbelns skick och vad som bör åtgärdas. Oftast behöver möbelns stoppning förbättras då den blivit utsliten genom åren, vilket vi antingen byter ut eller förbättrar genom att komplettera med ny stoppning.

VAD SKA MAN VÄLJA FÖR TYG VID MÖBELTAPETSERING?


Har du inte redan valt ut ett tyg när du lämnar din möbel hos mig så har du möjlighet att titta och känna bland mina tygprover. Då kan jag hjälpa dig med råd om vilket sorts tyg som passar din möbel bäst och hur du tänkt använda den. När du bestämt dig för ett tyg beställer jag hem detta och förvandlingen av din möbel påbörjas. Ibland vill några av mina kunder göra fåtöljen mer personlig med diverse olika dekorationer. Vi går då tillsammans igenom de små detaljerna som kommer att göra din stol, soffa eller fåtölj alldeles unik!

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU TYG OCH MATERIEL TILL EGET PROJEKT? HÖR AV DIG FÖR ATT BESTÄLLA!