Laga förtält till husvagnen

Sol, bad och semester – visst är det underbart? Campingsäsongen drar igång och de gröna ytorna på campingplatserna runt om i Sverige fylls med husvagnar, husbilar och tält. Campingentusiasterna, barnfamiljerna och vännerna som samlas för att njuta av ledigheten och sommaren i Sverige. För att njutningen och semesterfriden skall bli varaktig och trivsam är det en fördel om man har gått igenom all utrustning innan man beger sig ut på vägarna för att nå semesterplatserna. Att packa upp en markis eller förtält och bli påmind om förra sommarens otur som resulterade i att dragkedjan gick sönder eller revan i taket på förtältet ger en inte allt för idyllisk start på semestern. Lyckligtvis finns det en räddning som inte innebär att ni behöver köpa ett nytt förtält. Hos Björkhagas Tapetserarverkstad lagas ditt förtält effektivt, professionellt och med hållbart resultat som varar. Ute på marknaden finns idag en rad medel som sägs rädda din semester. Klisterlappar att sätta över hålen, täcklappar eller den kanske vanligaste metoden – silvertejp. Dessa alternativ håller som bäst en kort period med rätt förutsättningar – dvs inte för mycket sol som löser upp klistret, inte för mycket regn eller blåst som får er fina lagning att släppa och du står där igen, handfallen och irriterad.

PROFESSIONELL LAGNING AV FÖRTÄLT OCH MARKISER


Med en professionell lagning av ditt förtält eller husvagnsmarkis får du ett resultat som håller, oavsett väder och vind. Vid en lagning av revor och sömmar används en speciell tråd och maskin som gör att läckage minskas då hålen inte blir större än själva tråden. Tråden är dessutom slitstark och med maskiner som är skapade för detta ändamål ger du en längre livslängd till ditt förtält och du kan spara pengarna som du istället hade lagt på ett nytt förtält till att njuta mer av semestern och campinglivet.
Har du haft ditt förtält i några år och råkat ut för mindre lyckosamt väder som slitit i tältet är det ofta risk att dragkedjorna börjar ge upp. När du lämnar in förtältet byter jag ut dragkedjor som är trasiga och ersätter med nytt material.

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU TYG OCH MATERIEL TILL EGET PROJEKT? HÖR AV DIG FÖR ATT BESTÄLLA!