Laga möbler i offentliga miljöer

Även möbler och sittplatser går sönder i offentliga miljöer. Dessa går oftast att laga på plats och jag åker då ut för att göra en bedömning och tar sedan med mig materiel som kommer att behövas. Detta görs dock endast i närområdet. I bästa fall om möbeln är flyttbar lagas denna i tapetserarverkstaden.

Speciallösningar till företag och verksamheter

Jag erbjuder speciallösningar till företag och verksamheter. Kanske funderar ni på en häftig detalj till kontoret vid renoveringen eller vill ha all inredning, så som gardiner, stolar, kuddar och detaljer enligt er grafiska profil?

Flexibel tapetserare

Jag har bland annat klätt om stolar till församlingar och restauranger, renoverat i kyrkor, renoverat busstolar och säten i bussar, tillverkat detaljer på kontor i tyg och läder mm. Allt som består av tyg, skinn eller läder hjälper jag gärna er med. Kontakta mig med eran förfrågan, jag ser alltid fram emot att få nya, spännande och annorlunda uppdrag.

MÖBELTAPSETSERING ÅT FÖRETAG


Vill ni på företaget laga era kontorsstolar eller fräscha upp sittplatserna i väntrummet? Du kanske har ett café eller restaurang där stolar och soffor behöver lagas eller få ny klädsel? Kontakta mig då för en offert.

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU TYG OCH MATERIEL TILL EGET PROJEKT? HÖR AV DIG FÖR ATT BESTÄLLA!