Dynor och förtält till Husvagn och husbil

Att laga ett förtält är både svårt och frustrerande om man gör det själv. Resultatet blir ofta provisoriskt och mindre hållbart. Istället för att köpa ett helt nytt förtält kan du istället lämna in det hos mig på lagning. Med mina maskiner får du ett resultat som är hållbart & slitstarkt, dessutom diskret och den gamla skadan syns oftast inte alls. Har du någon del som gått sönder är det också något jag kan laga och ersätta med nytt material. Dragkedjor och fastspänningsmaterial är det som oftast slits och går sönder. Finns inte materialet hemma kan jag beställa hem till fördelaktiga priser.

ALLT FÖR HUSVAGNEN!


Förutom att laga förtält kan du även lämna in dina dynor till Björkhagas Tapetserarverkstad för att få ett nytt, fräscht och modernt tyg på dem. Dynorna kan vara allt från båtdynor till dynor du har i husvagnen eller husbilen till dina dynor till utemöblerna. Behöver du helt nya dynor är detta även något jag erbjuder. Välj tyg och design på dynorna tillsammans med en professionell tapetserare som ger dig råd och tips på vad just du behöver ha för tyg. Har du djur eller barn kanske du önskar ha tyg som är lätt att rengöra och slitstarka.
Du kan även passa på att få nya gardiner, kuddar och andra textilier att matcha ihop i samma färgnyans.

MUDDVÄV TILL HUSVAGNSDYNOR?

Det har blivit allt mer populärt att välja muddväv till husvagndynor för att få en annan färg och piffa till husvagnen. Muddväv är en väldigt temporär lösning och är inget möbeltyg som skall användas för dynor som utsätts för mycket slitage. Är du ute efter tyg till dynor kan jag hjälp dig att välja rätt tyg och även beställa hem till bra priser. Ett bra tyg att använda till husvagnsdynor är möbeltyg som står emot solljus och är avtorkningsbar. I en husvagn är det lätt att få fläckar från livsmedel vilket de flesta bra möbeltyger står emot och gör det enkelt att torka av utan att det kvarstår fläckar.

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

Häng med på Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

BEHÖVER DU HJÄLP MED OMKLÄDNING & LAGNING AV MÖBLER I EN OFFENTLIG MILJÖ?