Renovera gamla möbler med en omsorgsfull möbelrenovering

Både nya och gamla möbler går ibland sönder och behöver lagas. Det kan vara allt från fjädrar till armstöd, trädetaljer och delar av stommen. Det är inte bara gamla möbler och arvegods som man laga för minnens skull, utan även nyare möbler som blivit insuttna, sönderhoppade och liknande. Jag erbjuder även helrenovering av möbel, en så kallad total möbelrenovering.

TOTAL MÖBELRENOVERING


Vid en total möbelrenovering går jag igenom möbelns stoppning, spänner resårer, går igenom sadelgjorden och i vanligaste fallen avslutar jag även med att klä om möbeln i nytt tyg. Du får då en helt ny möbel med en kvalitet som håller i många år framöver. Möbelrenovering är det som mina kunder oftast kommer till mig för att få hjälp med då det är ett ganska omfattande projekt, men det blir riktigt bra i slutändan! Möbeln blir som ny igen och du kan glädjas åt den i många år framöver.

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU TYG OCH MATERIEL TILL EGET PROJEKT? HÖR AV DIG FÖR ATT BESTÄLLA!