Klä om dynor till husvagn och husbil

Lämna in dina dynor till husbilen eller husvagnen och få dessa omklädda med nytt, tyg som är lämpligt att ha i husvagnen. Om du önskar går det även bra att rådfråga och köpa eget tyg för att bara lämna in dynorna för omklädning. Jag har annars tygprover där det finns i olika färger och mönster i både skinn och textil och kan även beställa hem specialtyg beroende på om du exempelvis har barn eller djur i husvagnen.
Att klä om husvagnsdynorna kommer göra en stor skillnad på interiören och ditt hem på hjul kommer att få ett riktigt lyft!

NYA DYNOR TILL HUSVAGN - FÅ FRÄSCHA HUSVAGNSDYNOR


Är dynorna i så pass dåligt skick att nya behövs så är detta även något jag kan hjälpa till med. Vill du bara ha måttbeställda husvagnsdynor går det även bra att beställa separat, annars klär vi även dynorna i ett nytt tyg så att du får husvagnsdynorna färdiga för att användas!

HUSVAGN

Omklädning och tillverkning av dynor till husvagnar och husbilar. Lagar även förtält och markiser till husvagn samt inredning som kuddar och gardiner.

MÖBLER

Tapetserar (klär om) gamla och nya möbler med nytt möbeltyg. Förbättrar stoppning och utför helrenovering där hela möbeln ses över och delar byts ut.

BÅT

Lämna in dina båtdynor för omklädning eller måttbeställ helt nya dynor. Utför även vissa lagningar på båtkapell.

BEHÖVER DU TYG OCH MATERIEL TILL EGET PROJEKT? HÖR AV DIG FÖR ATT BESTÄLLA!